Technisch personeel dringend gezocht?

Onderhoud van industriële gebouwen en productielijnen

Op zoek naar een all round medewerker ? Wij beschikken over ervaren technisch geschoolde personeel voor uw bedrijf.

HWVfacilities helpt u graag verder. Wij beschikken over ervaren montage personeel, dakwerkers, platte daken, onderhoudspersoneel, metaalbewerkers, handymen en karweimannen die binnen uw bedrijf kunnen ingezett worden.

Technisch personeel inhuren, geen probleem, wanneer kunnen we aan de slag ?

Actueel door het corona virus is er momenteel een tekort aan opgeleid, bekwaam technisch personeel met ervaring. Misschien bent u nu op zoek naar geschoolde arbeiders of medewerkers met een technische achtergrond ? Met HWV detacheren wij technisch personeel voor industriële toepassingen die zowel tijdelijk of permanent uw vraag naar bijkomende extra capaciteit nodig hebben.

Zodra een klant aanklopt met een vraag om extra capaciteit, dan weten wij snel de juiste technische specialist vinden en te werven. Meestal vinden we geschikt personeel in Nederland. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan zoeken wij ook buiten de landsgrenzen. Zo helpen we u aan een ontbrekende specialist of de broodnodige versterking van uw team.

Bent u als bedrijf op zoek naar ervaren technische personeel of een klusjesman die kennis heeft bij het plaatsen van een gyproc wand of het schilderen van een raam, dan bent u bij HWV facilities aan het juiste adres. Wij hebben geschikte en ervaren medewerkers die over technische vaardigheden beschikken en kleine klusjes en karweien binnen uw gebouwenbeheer of bedrijf kunnen uitvoeren. Contacteer ons nader voor meer info.