Metaalwerken en plaatbewerking

Onderhoud van industriële gebouwen en productielijnen

HWV metaalconstructie is  DE specialist  in metaalconstructie en plaatbewerking op maat. Dit houdt in dat wij metalen plooien, lassen, ponsen en vervaardigen. Deze metaalwerken en aluminium werken worden in atelier zorgvuldig klaar gemaakt en aansluitend plaatsen onze montage teams deze vakkundig bij u. Ook voor serie werk in metaal en aluminium bent u bij HWV aan het juiste adres.

Industriële totaaloplossingen op maat voor metaalconstructies en montages

Hoe gaan wij te werk voor uw industriële toepassingen en projecten ?
We starten na een opname ter plaatse meestal met het uitwerken van een digitaal ontwerp in 3D.Na overleg en goedkeuring gaan we aan de slag in het atelier en wordt de metaal constructie zorgvuldig klaar gemaakt. Al onze lassers zijn gecertificeerd. Nadien plaats één van onze ervaren montage teams ter plaatse alles zorgvuldig onder het oog van onze projectopvolgers.

Industrieel onderhoud

Wij onderhouden zorgvuldig uw productie lijnen en  machinepark. Onze ervaren onderhoudstechniekers voorzien de hulp bij het onderhoud van uw machinepark en productielijnen. Dit houdt in dat wij ter plaatse in house of projectmatig u ondersteuning bieden 24 op 24 uur en ervoor zorgen dat alles gesmeerd loopt.

Industriële verhuizing, montage en demontage van bestaande installaties en productie lijnen

HWV zorgt voor een vlekkeloze verhuis van uw installaties. Onze technische medewerkers helpen graag met uw eigen personeel of volledig zelfstandig bij het demonteren, verhuizen en monteren van uw machines of productie lijnen.

Onze technische ondersteuning kan bij:
– industrieel onderhoud, shut-down of periodieke herstellingswerken
– preventief onderhoud van uw productie lijnen en machine park
– inspectie en nazicht van machines, silo’s, bunkers en constructies
– 24 uur op 24 uur zijn we met HWV beschikbaar om u uit de nood te helpen
– fabriceren van unieke vervangstukken en serie werk op maat
– industriële laswerken
– kleine staalconstructies
– assemblage en montage werken op hoogte
– metaalconstructie voor industrie
– alle industriële laswerken
– herstellingswerken en technical industrial support

Onze specialiteiten in metaalconstructies zijn divers. Van het maken van metalen trappen, metalen bordessen en leuningen tot het bouwen van kleine constructies zoals frigo’s, technische ruimtes, etc.

HWV is actief in de voedingsindustrie, metaalbouw, cementindustrie, zware nijverheid, recyclage bedrijven,…. Enkele internationale bedrijven maken reeds gebruik van onze diensten.

Hebt u een bijhuis of een vestiging in het buitenland, dan kunnen wij u ook hiermee verder helpen. Contacteer ons nader voor vrijblijvende info.