Asbest daken renoveren of verwijderen in Vlaanderen

Onderhoud van industriële gebouwen en productielijnen

HWV Facilities is de asbest saneringsspecialist voor industriële daken, loodsen en fabrieksgebouwen in Vlaanderen. Wij beschikken over 12 gecertificeerde dakwerkers asbest kleine handelingen en werken uitsluitend voor de industriële sector en de overheid. Helaas kunt u als particulier of natuurlijk persoon zonder btw nummer niet terecht voor het asbest vrij renoveren van uw daken of gevels.

HWV Facilities uit Izegem werkt enkel volgens de vooropgestelde richtlijnen om de veiligheid en gezondheid van de medewerkers, omgeving en milieu te vrijwaren tegen schade. Jaarlijks hernieuwen onze dakwerkers hun attest asbest kleine handelingen tijdens een herscholing door een erkend instituut.

Het asbest saneren van daken en gevels gebeurt enkel in combinatie met een vernieuwing van het dak. Dit kan een klassieke dakopbouw met metalen isolatie dakpanelen of met geprofileerde staalplaten zijn. Een alternatief is een dakopbouw met steeldeck, isolatie en waterafdichting in kunststof of epdm.

Project in de kijker asbest afbraak dak productiehal ROB te Ardooie 1200 m2

Abraak van asbest golfplaten en plaatsen van nieuwe steeldeck, dampscherm, isolatie en epdm. In de nok werd een lichtstraat voorzien. Voor de klant was veilig werken belangrijk. De ganse hal werd professioneel afgeschermd tegen asbest van de andere fabriekshallen en voorzien van anti doorvalnetten. Om de productie stilstand zo kort te behouden werd dit project in één week uitgevoerd.