Industrieel onderhoud

Onderhoud van industriële gebouwen en productielijnen

HWVfacilities en maintenance service

Technical support and maintenance service

Hwv biedt verschillende diensten aan onder de noemer industrieel onderhoud. Naast het onderhoud van machines verzorgt Hwv onder andere het onderhoud van gebouwen en daken op industriële sites. Ook biedt hwv het onderhoud en herstelling aan in besloten ruimtes. Dit kan tevens gebeuren door certificeerde klimmers die kleine herstellingen en onderhoud kunnen uitvoeren op moeilijke plaatsen.

Dringende herstellingen en karweien

Hebt u een dringend defect of wenst u en kleine herstelling uit te voeren aan uw gebouwen ? Ook hiermee kunnen wij met HWVfacilities onze industriële klanten van dienst zijn. We beschikken over een team klusjesmannen die kleine interventies verzorgt.

Rapportage en controle van uw belangrijke zaken

Onze technische dienstverlening houdt de toestand van uw gebouwen, machines en terreinen nauw in het oog en rapporteert de noodzakelijk interventies.

Industrieel reiniging en onderhoud van machines en gebouwen

Met HWVfacilities reinigen wij alles wat uw dierbaar is. Een nette omgeving of machinepark is een must. Of het nu gaat van het reinigen van daken tot het kuisen en opnieuw waterdicht maken van kelders, alles gebeurt professioneel door echte vakmensen met ervaring. Naast het reinigen met hoge druk, reinigen wij ook tapijten en textiel in de diepte met de rainbow. Contacteer ons nader voor meer info.